top of page
  • Forfatterens bildeAnne Margrethe Bendiksen

Dagstur til Oltedal, Byrkjedal og Sirdal onsdag 16.august 2023

Oppdatert: 28. aug. 2023


Slottet i Sirdal er en restaurant hvor du ikke bare får god mat, men også storslått utsikt. Restauranten er bygget på utsiktspunktet med samme navn; Slottet.


PROGRAM

Kl 08.50 avreise fra Sokndal, pendlerparkeringen ved YX stasjonen Kl 09.00 avreise fra Sokndal, ved kirken Kl 09.30 avreise fra Gruset, Egersund Kl 09.45 avreise fra Krossmoen Vi kjører E39 mot Ålgård og svinger på RV450, Hunnedalsveien. I Oltedal tar vi en stopp hos Gjestal Kro og Butikk hvor vi får servert en enkel kopp kaffe. Det gamle Spinneriet kan tilby et bredt utvalg i garn og strikkedesign, ferdigstrikkede gensere, kofter og jakker, luer og skjerf i tillegg til mange flottesouvenirartikler. Her er det også en egen outlet avdeling med mange gode tilbud. Så fortsetter på turen og neste stopp er Byrkjedalstunet – fra ysteri til turistmagnet med tradisjoner. Her er hotell, restaurant, konferanseavdeling og i det gamle lysstøperiet finner vi butikk med et stort utvalg av egenproduserte lys i alle fasonger og farger i tillegg til spennende interiørartikler, suvenirer, trevarer, ullvarer, steiner og mineraler, kortreist mat fra lokale småskalaprodusenter, julevarer og mye mer. Turen går videre opp Hunnedalen til Øvre Sirdal og Slottet som ligger oppe på Hoppmannsknuten. Slottet som byr på sesong-inspirerte smaksopplevelser basert på fjellheimens fineste råvarer servert i majestetiske naturomgivelser har blitt en godt kjent heilårsdestinasjon . Her får vi servert en flott 3-retters lunsj.

Hjemveien går via Tonstad og Gyadalen. Vi beregner å være hjemme i Dalane ca kl 18. Pris kr 1.290,- pr person

Prisen inkluderer busstransport, enkel formiddagskaffe på Gjestal Kro og Butikk, og servering av 3 retters lunsj på Slottet i Sirdal.


Påmelding på e-post til post@annetur.no snarest. Turen blir gjennomført ved tilstrekkelig antall påmeldte innen 26.juli.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.


Last ned og skriv ut reisen ved å trykke HER

Anne Margrethe Bendiksen

-annetur as- Drageland 1 N-4380 Hauge i Dalane Tlf 926 47 413


417 visninger

Comments


bottom of page