top of page
  • Forfatterens bildeAnne Margrethe Bendiksen

Telemark - Bli med på førjulstur til Vrådal. 9. – 11. november 2021

Oppdatert: 21. des. 2021


Quality Straand Hotell & Resort: Hotellet har 125 rom, 2 restauranter, 2 barer, konferanseavdeling med plass til 400 personer, svømmebasseng, terrasse og peisestue. Hotellets historie går helt tilbake til 1864, da Kari og Olav Straand startet skysstasjon her. I dag, nesten 150 år senere, er det fortsatt familien Straand som eier og driver hotellet. Sammen med hotellets lange historie preger dette dagens drift.


Dag 1 - Tirsdag 9.november

Avreise fra: Kl 09.00 Sokndal Kl 09.30 Egersund Kl 09.45 Krossmoen

Kl 10.15 Moi Kl 10.45 Flekkefjord Vi stopper for lunsj på Evje før vi fortsetter til Quality Straand Hotell & Resort som ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året.

Like ved hotellet finner vi: - Sølvsmedtunet som selger egenproduserte designsmykker. En annerledes gavebutikk, med spennende utvalg av smykker og gaver til fødselsdager, bryllup, dåp, navnedager og vennegaver – med det lille ekstra, som du ikke finner alle steder. - Nisseloftet, julebutikk med nisser, engler og de vakreste julekuler – et utvalg som bare må oppleves. Her stemples juleposten med eget motiv med datostempel, som sendes ut i Desember. Åpent hele året!

Kvelden starter med en aperitiff etterfulgt av historiefortellingen om Straand. Deretter serveres deilig middag i hotellets restaurant.

Dag 2 - Onsdag 10.november Frokost på hotellet Etter en rolig morgen vil vi i dag ut på en halvdagstur for å besøke Eidsborg Stavkirke og Vest-Telemark Museum. Her blir det guidet omvisning etterfulgt av lunsjservering.

Tilbake på hotellet blir det god tid til å besøke hotellets svømmebasseng, besøke Sølvsmedtunet/Nisseloftet eller en kan kose seg i hotellets Pianobar.

I kveld blir det servering av julemiddag på hotellet

Dag 3 - Torsdag 11.november

Etter en deilig frokost på hotellet setter vi kursen hjemover, stopper for lunsj underveis og kommer hjem tidlig på kvelden.

Pris kr 4.350,- pr pers i db rom

Prisen inkluderer:

Busstransport Reiseleder

2 netter på Straand Hotel, Vrådal inkl frokost Middag etter kokkens valg ankomstdagen og julemiddag neste dag

Historiefortelling med aperitiff

Lunsj x 3 Halvdagstur inkl entre Eidsborg Stavkirke og Vest-Telemark Museum og guiding Servering av kaffe/te underveis i bussen


Tillegg for:

-Singelrom kr 660,-

-Frivillig avbestilling/reiseforsikring

NB! Turen gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte innen 8.oktober, og hvis reglene vedr reise og Covid-19 tillater det. Gjør oppmerksom på at det blir ingen forskuddsbetaling før vi vet om det blir tur.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.


Anne Margrethe Bendiksen

-annetur as- Drageland 1 N-4380 Hauge i Dalane Tlf 926 47 413


414 visninger

Comments


bottom of page