top of page
  • Forfatterens bildeAnne Margrethe Bendiksen

Telemark - Bli med på førjulstur til Vrådal. 9. – 11. november 2021

Oppdatert: 21. des. 2021


Quality Straand Hotell & Resort: Hotellet har 125 rom, 2 restauranter, 2 barer, konferanseavdeling med plass til 400 personer, svømmebasseng, terrasse og peisestue. Hotellets historie går helt tilbake til 1864, da Kari og Olav Straand startet skysstasjon her. I dag, nesten 150 år senere, er det fortsatt familien Straand som eier og driver hotellet. Sammen med hotellets lange historie preger dette dagens drift.


Dag 1 - Tirsdag 9.november

Avreise fra: Kl 09.00 Sokndal Kl 09.30 Egersund Kl 09.45 Krossmoen

Kl 10.15 Moi Kl 10.45 Flekkefjord Vi stopper for lunsj på Evje før vi fortsetter til Quality Straand Hotell & Resort som ligger i bygda Vrådal, en turistbygd som byr på opplevelser og aktiviteter hele året.

Like ved hotellet finner vi: - Sølvsmedtunet som selger egenproduserte designsmykker. En annerledes gavebutikk, med spennende utvalg av smykker og gaver til fødselsdager, bryllup, dåp, navnedager og vennegaver – med det lille ekstra, som du ikke finner alle steder. - Nisseloftet, julebutikk med nisser, engler og de vakreste julekuler – et utvalg som bare må oppleves. Her stemples juleposten med eget motiv med datostempel, som sendes ut i Desember. Åpent hele året!

Kvelden starter med en aperitiff etterfulgt av historiefortellingen om Straand. Deretter serveres deilig middag i hotellets restaurant.

Dag 2 - Onsdag 10.november Frokost på hotellet Etter en rolig morgen vil vi i dag ut på en halvdagstur for å besøke Eidsborg Stavkirke og Vest-Telemark Museum. Her blir det guidet omvisning etterfulgt av lunsjservering.

Tilbake på hotellet blir det god tid til å besøke hotellets svømmebasseng, besøke Sølvsmedtunet/Nisseloftet eller en kan kose seg i hotellets Pianobar.

I kveld blir det servering av julemiddag på hotellet

Dag 3 - Torsdag 11.november

Etter en deilig frokost på hotellet setter vi kursen hjemover, stopper for lunsj underveis og kommer hjem tidlig på kvelden.

Pris kr 4.350,- pr pers i db rom

Prisen inkluderer:

Busstransport Reiseleder

2 netter på Straand Hotel, Vrådal inkl frokost Middag etter kokkens valg ankomstdagen og julemiddag neste dag

Historiefortelling med aperitiff

Lunsj x 3 Halvdagstur inkl entre Eidsborg Stavkirke og Vest-Telemark Museum og guiding Servering av kaffe/te underveis i bussen

Tillegg for:

-Singelrom kr 660,-

-Frivillig avbestilling/reiseforsikring

NB! Turen gjennomføres ved tilstrekkelig antall påmeldte innen 8.oktober, og hvis reglene vedr reise og Covid-19 tillater det. Gjør oppmerksom på at det blir ingen forskuddsbetaling før vi vet om det blir tur.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

Last ned og skriv ut hele turen ved å trykke her


Anne Margrethe Bendiksen

-annetur as- Drageland 1 N-4380 Hauge i Dalane Tlf 926 47 413


405 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page